Предстоещите събития

Миналите събития

Уоркшоп с Владимир Жандов, Junior Intermadiate 3

Дата: 03 юли 2017 (понеделник)VladimirJandov1

Време: 18.00 - 21.00

Цена: 60 лева (изискват се предварителнота регистрация и плащането; след 01 юли парите не се връщат)

 

Не пропускайте шанса си да се присъедините к уоркшоп на Владимир Жандов в "Айенгар Йога 108"!
Само едно занятие, 3 часа, през които ще преминем от основите към предизвикателствата: от подравняването на тялото в стоещи асани през усуквания към баланси на ръце :)

Владимир е сертифициран преподавател по Айенгар йога на високо ниво - Junior Intermediate 3. Живее и преподава Айенгар йога в Лос-Анджелес, обучава се при известните преподаватели от САЩ, а неговият старши преподавател е самия Манусо Манос!
От 2001 учи се редовно при семейството на Айенгар в Пуна.
Владимир обикаля света с неговите уоркшопи, стигна дори до Япония, а лятото ще гостува и в България, и, което е важно за нас, че той има българските корени.
Вижте снимките и видеата на този харизматичен преподавател на неговата страница в Instagram - https://www.instagram.com/iyengaryogi/

Семинар "Как да живеем без болка в кръста" с Анна Данилова, Junior Intermediate 1

Дата: 17 юни AnnaDanilova1
Време: 10.00-14.00
Цена: 40 лв

Болка в долната част на гърба — един от най-разпространените проблеми. От нея страдат и тези, които седят по цял ден в офиса, и тези, които се движат активно и спортуват.

Семинарът е посветен на практика в случаите на вече съществуващ проблем както и за профилактика на болките и дискомфорта в долната част на гърба.

Анна Данилова е сертифициран преподавател по Айенгар йога на ниво Junior Intermediate 1. Тя е завършила 4-годишен курс за учители в Москва и редовно се учи в Института по Айенгар йога в Пуна, Индия.


*предварително записване не е задължително

Майски Айенгар йога уикенд в Ковачевица

WP 20160506 18 23 45 ProКаня ви на кратък Айенгар йога-ритрийт в Западните Родопи — село Кавачевица.

През майските празници, от 6 до 8 май, ще имаме 12 часа йога-практика на едно красиво и спокойно място в планина, в прекрасна зала за практиката. Ще правим йога, ще се разхождаме на чист и свеж въздух, ще се храним с вегетарианска храна. Един прекрасен шанс за откъсване от динамичното ежедневие и възстановяване на силите с йога практика сред природата.

Село Ковачевица е запазило автентичния си вид от 18-19 век и е едно от най-известните и красиви български села. Очарова не само с красивата природа, която го заобикаля, но и с добре запазени къщи, които са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само най-високите последни етажи са от дърво. Ковачевица е архитектурен резерват, и е запазила живописната си възрожденска архитектура.

Програма на йога практиката:

прочети повече