Предстоещите събития

Миналите събития

Цикъл на уъркшопи "ЗДРАВИ СТАВИ НА КРАКА" с Полина Маринич

20120120 DSC1306

„Айенгар йога 108“ организира цикъл от уъркошопи фокусирани върху ставите на краката, който ще проведе сертифициран Айенгар йога преподавател Полина Маринич

 

Краката са нашата основа в повечето асани, а основата трябва да бъде стабилна за да бъде стабилна цялата асана. В организираните 3 последователни уъркшопа ще разгледаме детайлно частите на краката – ходила и глезени, колена, тазобедрени стави, ще видим как си взаимодестват и как действията в една част на крака влияят на останалите части, ще обединим тези действия в едно цяло за да разберем работа с целите крака като стигнем и до кръста. Ще разгледаме и някои здравословни проблеми при тези стави, така че уъркшопите са подходящи и за хора с проблем /при по-сериозни диагнози, обадете ми се предварително/.

 

  1. Ходила и глезени — 07 октомври, 10.00 — 13.00

  2. Колена — 21 октомври, 10.00 — 13.00

  3. Тезобедрени стави — 04 ноември, 10.00 — 13.00

Цена: за един уъркшоп – 40 лева, за два – 75 лева, за три – 105 лева

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Семинар с Олга Звонцова (Senior Intermediate 2), 9-10 септември 2017

Olga ZvontsovaОлга Звонцова е преподавател по Айенгар йога на много високо ниво — Senior Intermediate 2. От 4 години преподава из България, но в София ще проведе занятията си на първия път. 
Олга практикува Айенгар йога от 1999 година, преподава от 2003 и продължава да се учи, редовно ходи в Пуна, в Института по Айенгар йога, посещава семинари на най-опитните преподаватели в света и се обучава на интензивните часове за преподаватели на най-високо ниво в Германия. 
От 2014 Олга провежда учителски курс по Айенгар йога в Варна, където обучава българските студенти от различни градове на държавата.
Тя обикаля света със своите уоркшопи, обучава последователи на метода в Русия, България, Турция, Чехия, Италия, Германия, Индонезия и Непал.
 
Нейното преподаване стига до по-фини нива и съчетава не само ясни и ефективни инструкции за изпълнение на асани и пранаями, но и елементи на йога философия, което донася по-дълбокия смисъл на практиката. 
 
Събота, 9 септември 
09:00 – 12:00
15:00 – 17:00
 
Неделя, 10 септември
09:00 – 12:00
 
Цена при предварително плащане (до 08 септември)
Цена на целия семинар – 150 лева, 
Само събота – 100 лева, 
Едно 3-часово занятие – 60 лева
едно 2-часово занятие – 50 лева
 
След предварително плащание при отмяна на участието преди 25 август се връща 50% от платена такса, 25 - 30 август - 30%, след 30 август парите няма да се връщат.
 
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Изисква се предварително записване. 
 
Ако има места към началото на семинара, цена при плащане в деня на занятието: целия семинар – 170 лева, само събота – 120 лева, едно 3-часово занятие – 70 лева, едно 2-часово занятие – 60 лева.
 
Записване и информация - Полина Маринич, 0889568184.

Уоркшоп с Владимир Жандов, Junior Intermadiate 3

Дата: 03 юли 2017 (понеделник)VladimirJandov1

Време: 18.00 - 21.00

Цена: 60 лева (изискват се предварителнота регистрация и плащането; след 01 юли парите не се връщат)

 

Не пропускайте шанса си да се присъедините к уоркшоп на Владимир Жандов в "Айенгар Йога 108"!
Само едно занятие, 3 часа, през които ще преминем от основите към предизвикателствата: от подравняването на тялото в стоещи асани през усуквания към баланси на ръце :)

Владимир е сертифициран преподавател по Айенгар йога на високо ниво - Junior Intermediate 3. Живее и преподава Айенгар йога в Лос-Анджелес, обучава се при известните преподаватели от САЩ, а неговият старши преподавател е самия Манусо Манос!
От 2001 учи се редовно при семейството на Айенгар в Пуна.
Владимир обикаля света с неговите уоркшопи, стигна дори до Япония, а лятото ще гостува и в България, и, което е важно за нас, че той има българските корени.
Вижте снимките и видеата на този харизматичен преподавател на неговата страница в Instagram - https://www.instagram.com/iyengaryogi/

Семинар "Как да живеем без болка в кръста" с Анна Данилова, Junior Intermediate 1

Дата: 17 юни AnnaDanilova1
Време: 10.00-14.00
Цена: 40 лв

Болка в долната част на гърба — един от най-разпространените проблеми. От нея страдат и тези, които седят по цял ден в офиса, и тези, които се движат активно и спортуват.

Семинарът е посветен на практика в случаите на вече съществуващ проблем както и за профилактика на болките и дискомфорта в долната част на гърба.

Анна Данилова е сертифициран преподавател по Айенгар йога на ниво Junior Intermediate 1. Тя е завършила 4-годишен курс за учители в Москва и редовно се учи в Института по Айенгар йога в Пуна, Индия.


*предварително записване не е задължително

Майски Айенгар йога уикенд в Ковачевица

WP 20160506 18 23 45 ProКаня ви на кратък Айенгар йога-ритрийт в Западните Родопи — село Кавачевица.

През майските празници, от 6 до 8 май, ще имаме 12 часа йога-практика на едно красиво и спокойно място в планина, в прекрасна зала за практиката. Ще правим йога, ще се разхождаме на чист и свеж въздух, ще се храним с вегетарианска храна. Един прекрасен шанс за откъсване от динамичното ежедневие и възстановяване на силите с йога практика сред природата.

Село Ковачевица е запазило автентичния си вид от 18-19 век и е едно от най-известните и красиви български села. Очарова не само с красивата природа, която го заобикаля, но и с добре запазени къщи, които са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само най-високите последни етажи са от дърво. Ковачевица е архитектурен резерват, и е запазила живописната си възрожденска архитектура.

Програма на йога практиката:

прочети повече