Правила на IyengarYoga108

Моля, запознайте се с раздела, който се отнася до нивата на занятията, облеклото, храненето преди и след занятие и противопоказанията.

Освен това, по време на престоя ви в "Айенгар Йога 108" (IyengarYoga108), придържайте се към следните правила:

  • Идвайте на занятие 10-15 минути преди началото му, така че да имате време да се преоблечете и да заемете мястото си в залата. Ако все пак сте закъснели, и влезете в студиото по времето, когато изплняваме първата поза - Сукхасана, когато останалите се настройват към практика, не бързайте да влезете, а почакайте минута - две в коридора, така че да не пречите на останалите.

  • В никакъв случай не идвайте на занятие под въздействието на алкохол или наркотици, това е не само нприемливо отношение към другите, но и рискувате да нанесете сериозна вреда на здравето си.

  • Съобщавайте за здарвословни проблеми и заболявания ПРЕДИ, а не по време на занятието; това ще ви спести изпълнението на пози, които не са подходящи за състоянието ви и могат да го влошат. Обезателно прочетете раздел ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ; а ако сте усетили неразположение или влошаване на състоянието Ви по време на занятието, обезателно уведомете преподавателя.

  • Съблюдавайте личната хигиена и чистотата в студиото.

  • Оставете телефоните си на режим без звук и без вибрация по време на занятието.

  • Преди и след занятието можете да обсъдите всички вълнуващи Ви въпроси с преподавателя или с другите практикуващи, но по време на часа, се въздържайте от продължителни разговори.

  • По време на занятието се използва непривична за наичнаещите в йога терминология и вие винаги можете да зададете въпрос във връзка с нея, но в случай че въпроса ви изисква подробно разяснение, оставете обсъждането му за след занятието - преподавателят ще Ви даде нужните разяснения, но във време, в което това няма да пречи на останалите.

  • След занятието поставете използваните от Вас материали по местата им.

Пожелания, забележки, жалби и каквито и да е коментари по повод работата в IyengarYoga108, можете да изразите лично към ръководителя на студиото, или използвайки някои от указаните начини за връзка с нас в раздел Контакти.